Meny Lukk

Foto: Halden Idrettslag/Rolf Eivind Bøhn

Praktisk informasjon alle løp

Halden Idrettslag, Sparebank 1 Østfold-Akershus, Nivå og INTERSPORT Halden ønsker små og store velkommen til Halden stadion for det åttende Halden Byløp.

Halden stadion ligger i Peder Ankers gate 13, 1771 Halden. 

Halden Byløp 2024 er lagt til søndag 21. april. Løypa blir kontrollmålt av Kondis. Husk at du også finner oss på Facebook, Halden Byløp

Det konkurreres i distanser på 5 km og 10 km samt i 1500m for ungdom (12-15). Barneløpene er på henholdsvis 400 m (0-7 år) og 800 m (8-11 år). Rundløypa er på 5 km og løpes to ganger for de som løper 10 km. Løypa kommer til å blir superrask i år med en litt endret løypetrasé, så det er mulighet til å løpe fortere enn noen gang. Ungdomsløpet løpes som en klassisk 1500m på Halden stadion. Vi håper på god deltagelse og et spennende løp. Barneløpene foregår inne på stadion.

Forhåndspåmelding og resultatservice

Halden IL og Eqtiming samarbeider om påmelding og resultatservice. Påmelding og betaling gjøres via eqtiming.no. Deltakerlister oppdateres fortløpende. Resultatene legges også ut via Eqtiming. Ved spørsmål om påmelding ta kontakt med pamelding@haldenbylop.no

Lisens

Eventuell engangslisens (hvis man ikke har helårslisens) til Norges Friidrettsforbund kommer i tillegg til de oppgitte priser for alle som er født i 2010 og tidligere. Ved etterpåmelding skal helårslisens fremvises, eller det blir foretatt lisenskontroll. Halden IL er underlagt reglene fra NFIF og vil følge disse. Les om lisensregler her Lisens  https://www.friidrett.no/lopinorge/lisens/.

Sekretariat

Sekretariatet er på Halden stadion. Det er åpent fra kl. 09:30 på løpsdagen for påmelding/etteranmelding og henting av startnummer. Påmelding til Sparebank 1 Barneløpet er kun mulig ved oppmøte på stadion på løpsdagen. Siste påmeldingsfrist til Sparebank 1 Barneløpet er kl. 10:30. Det anbefales å være ute i god tid. Betaling er kun mulig kontant eller med Vipps. Betaling med kort er ikke mulig! Siste frist for henting av startnummer og etteranmelding til Sparebank 1 Ungdomsløpet er kl. 11:30 og for 5 og 10 km kl. 12:00. Sekretariatet stenger kl. 12:00.

Oppbevaring

Det er mulig med oppbevaring av klær og verdisaker på sekretariatet. Klær og verdisaker skal legges i en plastposer med deltakerens startnummer på. Etter løpet kan posen hentes ved fremvisning av startnumre. Oppbevaring skjer på eget ansvar.

Start- og målområde

Både start og mål er inne på Halden stadion. Start og mål er på motsatt side av hovedtribunen.

Garderober/toaletter

Det er garderober med dusjmuligheter inne på stadion. Grunnet fotballkampen som skal spilles samme dag er garderoben kun tilgjengelig fra til kl. 13:30. Her gjelder det å løpe fort 🙂

Drikkestasjon

Det er drikkestasjon rett etter passering / målgang inne på stadion. På drikkestasjonen serveres frukt, vann og saft.

Parkering

Det er et begrenset antall parkeringsplasser i umiddelbar nærhet av stadion, men det er godt med (gratis) parkeringsplasser ved handelsområdet Høvleriet og Tista butikksenter (ca. 500 m fra stadion). Det er kort avstand fra togstasjonen til stadion.

Kiosk

Kiosken er åpen fra ca. kl. 10:00. Her kan det kun betales med Vipps.

Velkommen til Halden Byløp 2024! Spørsmål? Kontakt oss info@haldenbylop.no