Meny Lukk

Foto: Halden Idrettslag/Rolf Eivind Bøhn

Praktisk informasjon alle løp

Halden Idrettslag og Sparebank 1 Østfold-Akershus ønsker små og store velkommen til Halden stadion for det sjuende Halden Byløp.

Halden stadion ligger i Peder Ankers gate 13, 1771 Halden. 

Halden Byløp 2021 er lagt til søndag 12. september. Løypa er kontrollmålt og godkjent av Kondis. Husk at du også finner oss på Facebook, Halden Byløp

Det konkurreres i distanser på 5 km og 10 km samt i 1200 m Sparebank 1 Ungdomsløpet for ungdom 12-15 år og Sparebank1 Barneløpet på henholdsvis 400 m (0-7 år) og 800 m (8-11 år). Rundløypa er på 5 km og løpes to ganger for de som løper 10 km. Løypa er så å si helt flat, så det er mulighet til å løpe fort. Sparebank 1 Ungdomsløpet går tre runder i Halden stadion. Sparebank 1 Barneløpet foregår også inne på stadion.

Forhåndspåmelding og resultatservice

Halden IL og Eqtiming samarbeider om påmelding og resultatservice. Påmelding og betaling gjøres via eqtiming.no. Deltakerlister oppdateres fortløpende. Resultatene legges også ut via Eqtiming. Ved spørsmål om påmelding ta kontakt med pamelding@haldenbylop.no

Lisens

Eventuell engangslisens (hvis man ikke har helårslisens) til Norges Friidrettsforbund kommer i tillegg til de oppgitte priser for alle som er født i 2008 og tidligere. Ved etterpåmelding skal helårslisens fremvises, eller det blir foretatt lisenskontroll. Halden IL er underlagt reglene fra NFIF og vil følge disse. Les om lisensregler her Lisens  https://www.friidrett.no/lopinorge/lisens/.

Sekretariat

Sekretariatet er på Halden stadion. Det er åpent fra kl. 09:30 på løpsdagen for påmelding/etteranmelding og henting av startnummer. Påmelding til Sparebank 1 Barneløpet er kun mulig ved oppmøte på stadion på løpsdagen. Siste påmeldingsfrist til Sparebank 1 Barneløpet er kl. 11:00. Det anbefales å være ute i god tid. Betaling er kun mulig kontant eller med Vipps. Betaling med kort er ikke mulig! Siste frist for henting av startnummer og etteranmelding til Sparebank 1 Ungdomsløpet er kl. 12:00 og for 5 og 10 km kl. 12:30. Sekretariatet stenger kl. 12:30.

Oppbevaring

Det er mulig med oppbevaring av klær og verdisaker på sekretariatet. Klær og verdisaker skal legges i en plastposer med deltakerens startnummer på. Etter løpet kan posen hentes ved fremvisning av startnumre. Oppbevaring skjer på eget ansvar.

Start- og målområde

Både start og mål er inne på Halden stadion. Start og mål er på motsatt side av hovedtribunen.

Garderober/toaletter

Det er garderober med dusjmuligheter til damer og herrer inne på stadion.

Drikkestasjon

Det er drikkestasjon rett etter passering / målgang inne på stadion. På drikkestasjonen serveres det frukt, vann, saft og sportsdrikk.

Parkering

Det er et begrenset antall parkeringsplasser i umiddelbar nærhet av stadion, men det er godt med (gratis) parkeringsplasser ved handelsområdet Høvleriet og Tista butikksenter (ca. 500 m fra stadion). Det er kort avstand fra togstasjonen til stadion.

Kiosk

Kiosken er åpen fra ca. kl. 10:00. Her kan det kun betales kontant eller med Vipps.

Velkommen til Halden Byløp 2021! Spørsmål? Kontakt oss info@haldenbylop.no